Urban tracking met het Bernini Mysterie, ervaar het zelf in Rome!
‘Het Bernini Mysterie’ met als filmtitel Angels and Demons, van Dan Brown met in de hoofdrol Tom Hanks, speelde zich af in het centro storico van Roma. In de film dient hoofdrolspeler Robert Langdon het Vaticano te behoeden voor een bomaanslag en dient hij de veelzijdige mysteries op te lossen rondom de moord van een wetenschapper en de ontvoering van vier preferiti. Hierbij baant Robert Langdon zich onder andere een weg langs de belangrijkste kunstwerken van Gianlorenzo Bernini in het centrum van Rome!

Het plot hangt in eerste instantie samen met de bekendste kunstwerken van Bernini die u in het centrum van Rome kunt bewonderen. Zo krijgt u bij het bekijken van de film een impressie van de prachtige locaties en bezienswaardigheden waaronder de piazza Navona, San Pietro, piazza del Popolo. en Santa Maria della Vittoria. Als u echter zelf in Rome bent, krijgt u in de gelegenheid om nog veel meer locaties te zien. De gedachten achter ieder kunstwerk maken Rome een toplocatie om dit mysterieuze, krachtige verhaal te verfilmen. U voelt vast en zeker de Romeinse sfeer die de film u meegeeft en dit is precies wat van Rome een unieke stad maakt als decor voor de verfilming.

Waar u wellicht niet van op de hoogte bent, is het feit dat redelijk veel informatie die Angels & Demons bevat onjuist is om zo het verhaal spannender te maken en enigszins aan te sterken. Zo heeft bijvoorbeeld de Zwitserse Garde geen toestemming om de Paus en zijn medewerkers buiten de muren van Città del Vaticano te beschermen. 4EVerEvents nodigt u graag uit om de mysterieuze plekken van het Bernini Mysterie dan ook zelf te onderzoeken door middel van een echte urban tracking door deze mysterieuze stad. Beschouwt u uzelf als een Italia liefhebber en durft u de uitdaging aan om het Bernini Mysterie op te lossen? Neem dan deel aan deze tocht en ontdek spelenderwijs meer van deze fantastische stad! Of laat zich het verhaal liever vertellen door onze correspondent en specialist Aart Heering inclusief de onjuistheden en meerdere saillante details? Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen acteertalenten te laten gelden en samen met een filmploeg zelf een aantal scènes op tape te zetten die u 's avonds onder het genot van een Italiaanse vino terug kunt kijken. Wie weet Tom Hanks het beste te evenaren? Of zelfs te overtreffen?

Vele opties zijn mogelijk om Rome op een originele, interessante en educatieve manier te ontdekken! Wij nemen u graag mee om het decor van deze thriller en daarmee de pracht van de eeuwige stad met u te verkennen. Contacteert u ons voor de talloze mogelijkheden en een offerte op maat.

Prijs op aanvraag, afhankelijk van duur, grootte groep en locaties.