Fundraising

Voorbeeld:

Brooke Hospital for Animals, Fundraising avond

Hippische Benefiet Concert op 6 november 2007 in Hooge Mierde

4EverEvents zet zich in voor Brooke Hospital for Animals, gezonde werkdieren voor de allerarmsten.

Brooke helpt werkpaarden en ezels van straatarme mensen in ontwikkelingslanden. De zeer toegewijde lokale dierenartsen en hun teams geven gratis diergeneeskundige hulp, voorlichting en cursussen in gemeenschappen in Egypte, India, Jordanië en Pakistan.

4EverEvents zet zich in voor de fundraising voor deze bijzondere organisatie. Indien u geïnteresseerd bent in deze belangwekkende organisatie neemt u middels het contactformulier contact met ons op.

Op initiatief van 4EverEvents en in samenwerking met Academy Bartels in Hooge Mierde en BCM in Eindhoven werd op dinsdagavond 6 november 2007 op de prachtige terreinen van de familie Bartels in Hooge Mierde een Fundraising avond gehouden voor dit goede doel. Tafels konden worden afgenomen voor € 2.800,-- excl. BTW voor 10 personen. Het werd - getuige de bijgaande foto's - een prachtige avond waar met de opbrengst van een veiling en een ballonnenloterij meer dan € 50.000,-- werd opgehaald. Voor informatie over Brooke Hospital for Animals zie www.brooke.nl.

Ook voor u kunnen wij een Fundraisings avond voor een goed doel opzetten en organiseren. Onze expertise ten aanzien van het organiseren van evenementen komt hierbij zeer goed van pas.

Stichting "Even iets anders dan een ander"

Net even anders. In verschillende ateliers worden ontwerpen en producten gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Deze ontwerpen worden gebruikt op diverse food- en non-food artikelen zoals keramiek, kaarten en kalenders en textiel- en badartikelen.
Diverse bedrijven vinden hierin een uniek relatie- of eindejaarsgeschenk. De ontvanger krijgt letterlijk en figuurlijk een kado met een boodschap.
Licentie is voorbehouden aan de maker van het ontwerp. De gehele opbrengst komt ten goede aan de Stichting die daarmee de activiteiten bekostigt.

Met deze Stichting werken wij al een aantal jaren zeer nauw samen.
Bij verschillende events werden relatiegeschenken cadeau gegeven van deze stichting.
Als voorbeeld; cappuccino kopjes aangevuld met chocolade van La Chiara Cioccolata met daarop het logo van de betreffende klant. Belt u ons en wij maken een speciaal cadeau voor u op maat...

AJO/Amersfoorts Jeugdorkest /50 jarig bestaan in 2012

In 2002 organiseerden wij het 40-jarig bestaan voor het AJO, het Amersfoorts Jeugdorkest.
Voor het 50 jarig bestaan in 2012 is aan 4EverEvents gevraagd mee te denken/te werken aan de Fundraising voor het 50 jarig bestaan van dit amateur orkest.