Burgomasters
Burgomasters is al 23 jaar hét jaarlijkse golftoernooi voor de golfende Burgemeesters van Nederland en Commissarissen van de Koningin met de heer Pieter van Vollenhoven – fervent golfer - als Erelid en Beschermheer. In deze 23 jaar werd dit toernooi op verschillende golfbanen in Nederland verspeeld. Zo'n 80 burgemeesters met hun partners''kruisen jaarlijks met elkaar de golfdegens'', niet alleen om de eer maar met name om de Burgomasters Bokaal te bemachtigen.

In 2012 beleeft Burgomasters de 23e editie op Golfclub Zeewolde. Ook 4EverEvents is voor de 23e keer bij de organisatie betrokken.

Voor meer informatie zie www.burgomasters.nl.
Wilt u ook een golfdag organiseren voor uw bedrijf in binnen- of buitenland?? Ook voor uw bedrijf of organisatie kunnen wij een dergelijk golfevent vanaf de officiële (digitale) uitnodiging t/m de prijsuitreiking en het eventueel zoeken naar sponsoren geheel op maat maken en begeleiden. Cadeautip: de sponsorgolftas!.Het Luxe hotel Villa Padierna in Marbella ligt naast de Flamingo’s Golfclub op 10 minuten rijden van Puerto Banús.