Programmavoorstel 3 daags verblijf

London

Londen is zonder twijfel één van de grootste steden van de wereld. In de bruisende hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk is zoveel te doen dat een driedaags verblijf in feite te kort is. Een paar hoogtepunten zoals The Big Ben, St. Paul’s Cathedral, The Tower of London, Westminster Abbey, Houses of Parliament en Buckingham Palace zijn een bezoek meer dan waard. Een bezoek aan Londen is niet compleet zonder een bezoek te hebben gebracht aan een theatervoorstelling op Westend. Er is een groot aanbod aan verschillende theatervoorstellingen. Naast het rijke theaterleven maakt een groot aanbod aan hotels en vele restaurants Londen tot een stad waar naar je steeds weer wilt terugkeren.

De meest geschikte vliegvelden om het centrum van de stad in een zo kort mogelijke tijd te bereiken zijn London Heathrow Airport (23 km.) en London City Airport (10 km.)

De overnachtingen in het Hilton Tower Bridge hotel (zie www.hilton.com/London) zullen een zeer luxe ervaring worden. Het nieuw geopende hotel is gesitueerd tegen de achtergrond van de zeer bekende Tower Bridge. Het luxe 5 sterren hotel heeft alle voorzieningen van een modern hotel dat je van deze kwaliteit mag verwachten. Daarnaast is het zeer centraal gelegen. In de nabijheid vinden we The Tate Modern Art Gallery, Covent Garden, The Houses of Parliament, het Shakespeare Globe Theatre en The Oxo Tower.

Direct na aankomst op de luchthaven zullen uw gasten per luxe airconditioned touringcar of een typisch Britse dubbeldekker naar één van de historische hoogtepunten van het Britse Koninkrijk worden gebracht. Op deze manier zal men zich in korte tijd inleven in de typisch Engelse gebruiken en voelt men zich direct thuis in het gastvrije land. Windsor Castle is de officiële residentie van Koningin Elisabeth en fungeert heden ten dage nog steeds als werkpaleis. Uw gasten zullen de gelegenheid krijgen het hart van het paleis te doorgronden en de prachtige interieurs te bezichtigen.

Nadat de begeleide tour is beëindigd zullen de gasten in het naastgelegen Castle Hotel een driegangen lunch nuttigen. Tijdens de lunch zal een Engelse butler de rijke historie en gebruiken aan het Britse hof verduidelijken aan de hand van getoonde objecten. Na de lunch is een kort optreden van de acteurs (stand in) van de beroemde serie ‘Fawlty Towers’ te overwegen. Hiermee zal de lunch een hilarisch einde krijgen waardoor de gasten goedgemutst de bus in zullen stappen richting hotel om zich klaar te maken voor het avondprogramma.

Nadat men heeft ingecheckt in het hotel is er gelegenheid zich op te frissen en om te kleden voor een feestelijk bezoek aan de beroemde theaterboulevard ‘The Strand’. Na een korte wandeling over de met lichtreclames overspoelde Strand, wordt een bezoek gebracht aan één van de Musicalvoorstellingen die op dat moment spelen. Na de voorstelling zal er gelegenheid zijn om onder het genot van een drankje de cast van die avond te ontmoeten en na te praten over de voorstelling. Uw gasten zullen op een zelf gekozen moment weer terugkeren naar het hotel. Het nachtleven van Londen mag immers niet worden overgeslagen en is geheel voor eigen invulling.

De volgende dag zullen uw gasten na een heerlijk Engels ontbijt per touringcar een panoramische tour door de stad krijgen. De tour zal eindigen aan de ‘South Bank’ van de rivier waar de gasten aan boord zullen gaan van een tiental privé boten waar de lunch zal worden geserveerd tijdens een indrukwekkende tocht over de rivier ‘The Thames’. Na het ontschepen zal het gezelschap een aantal uren de gelegenheid krijgen om de prachtige etalages van Harrods te bewonderen, te winkelen in Oxford Street, Regent Street of Bond Street of een andere activiteit te ondernemen. Hen zal echter duidelijk gemaakt worden op tijd terug te keren in het hotel voor het hoogtepunt van deze reis te weten een spetterend dansfeest in één van de vele discotheken in Londen.

Culinair festijn en dansfeest

Op welke wijze leer je elkaar eigenlijk beter kennen dan een hapje met elkaar te gaan eten, een glaasje wijn te drinken, samen te lachen en te genieten van wonderlijke optredens? Met dat gegeven in ons achterhoofd nodigen wij uw gasten graag uit voor een culinair festijn waarbij de gasten lekker kunnen eten en kunnen genieten van een afwisselend aanbod aan kleinschalig entertainment met daarna een spetterend dansfeest.

Als locatie van dit onvergetelijke dansfeest is het beroemde Royal Naval College te Greenwich een zeer geschikte keuze. Het Naval College werd in 1694 gebouwd ter ondersteuning en hulp van zee officieren en hun ondergeschikten. Eind negentiende eeuw was het een opleidingscentrum voor mariniers van over de hele wereld. Sinds 1998 fungeert het gebouw als thuisbasis voor de koninklijke marine.

De rijk gedecoreerde hal is waarschijnlijk de mooiste locatie voor een preuvenement en feest van allure.

Na het ontbijt zal kan nog een keuze worden gemaakt tussen een bezoek aan
A: Thorpe Park, Surrey

Of

B: Hampton Court

THORPE PARK

Om aan het ietwat 'mistige' gevoel in het hoofd van de vorige avond te ontkomen is een bezoek aan dit avonturenpark voor volwassenen een goede aanrader. Het wordt een grote uitdaging op de beroemde water rollercoasters in Thorpe Park (Tidal Wave, Thunder River, Depth Charge en Logger's Leap) en gillen op de zwaartekracht tergende attracties zoals Vortex, Zodiac en Detonator - een explosieve attractie waar de "slachtoffers" een vrije val van 100 voet met 5,5 G kracht moeten doorstaan.

THORPE PARK

Wanneer de rijke Britse historie uw voorkeur heeft is een bezoek aan Hampton Court een absolute must. Hampton Court was een favoriete plaats voor de Tudor Monarchie, inclusief Henry VIII. Wanneer u de statig aangeklede kamers bezichtigt en een bezoek brengt aan het grote doolhof in de tuin weet u waarom het British Empire het British Empire is.

Per touringcar zal het gezelschap terugkeren naar het hotel alwaar na het uitchecken de terugreis richting Nederland zal aanvangen.

Indicatief tijdschema Londen

Dag 1
09.00 uurvertrek per vliegtuig
09.00 uur (-1)aankomst
11.00 uurBezoek Windsor Castle
13.00 uurLunch Castle Hotel
15.00 uurVertrek Hilton Hotel
16.00 uurCheck in Hilton hotel en voorbereiding avond
19.00 uurKorte wandeling naar theater
20.00 uurMusicalvoorstelling
22.30 uurMeet en Greet cast
Dag 2
09.00 uurOntbijt
10.00 uurVertrek panoramische tour
11.30 uurInschepen en vertrek per boot. Lunch aan boord
14.00 uurMiddag ter vrije besteding
17.00 uurRetour in hotel
18.00 uurVertrek Naval College
19.30 uurAanvang buffetten en dansfeest
00.00 uurEinde feest. Retour hotel
Dag 3
09.00 uurOntbijt
10.30 uurVertrek keuze programma
16.00 uurUitcheck hotel en vertrek vliegveld
21.00 uur (+1)Aankomst

Prijs op aanvraag, afhankelijk van duur, grootte groep en locaties.