Zeil Events
Regatta/fleet/matchrace en "de Marieke". Een zeilevenement kan op verschillende manieren worden ingevuld. Zo kan een zeilregatta of fleetrace worden georganiseerd voor bv een bedrijfsuitje of een teambuildingsdag met de "Marieke", de bijna 100 jaar oude nog enig varende Wieringer Aak in Nederland waarvoor 4EverEvents de exclusieve verhuur verzorgt. Zie verder op onze website voor meer informatie of www.demarieke.nl.

Ook kan een zeildag met de Marieke met stand/ligplaats Enkhuizen - tegen een geringe meerprijs is vertrek vanuit iedere havenplaats in Nederland mogelijk - worden gecombineerd met een bezoek aan bv het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en een afrondend diner in Restaurant de Admiraal in Enkhuizen. Zie ook www.zuiderzeemuseum.nl en www.deadmiraal.nl.

De Slag der 12 Provinciën/Regatta/fleetrace
Tevens wordt gewerkt aan een plan de 12 Provincies op het scherpst van de snede een Regatta te laten zeilen rondom Pampus. Tussen de provincies onderling bestaat geen "platform" om op sportieve en ambitieuze wijze de degens eens met elkaar te kruizen. De Slag der 12 Provinciën kan een mooie traditie worden om dit eens per jaar te organiseren. Ook voor uw relaties kan een dergelijk zeilevenement worden uitgewerkt. Belt u ons en wij maken het graag voor u op maat.