Italio in cinema

Maak uw eigen film!!

De Italiaanse film mag oprecht een apart genre in de cinema genoemd worden. Het gaat verder dan de strijd tussen de goed en kwaad en draait meer om de subtiele details; prachtig gefilmde locaties en veelzeggende scènes die veel meer informatie geven dan uitsluitend het verloop van het verhaal. Veelal zijn Italiaanse films een weerspiegeling van de (Italiaanse) samenleving waarbij de regisseur zijn of haar eigen artistieke, creatieve visie naar voren brengt. In bella Italia zijn er meerdere malen per jaar grote filmfestivals die international befaamd zijn. Het Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica; ofwel het filmfestival van Venetië is het oudste filmfestival ter wereld die op het eiland Lido van Venetië wordt gehouden!

De Italiaanse film is meer dan alleen een film kijken; het is een hele belevenis waar de bekendste celebrities maanden naar uitkijken! Begin september 2012 wordt de 69ste editie van de het filmfestival van Venetië gehouden.

Het aankomende najaar belooft veel goeds en 4EverEvents laat u graag genieten van dit bijzondere aspect van de heerlijke Italiaanse cultuur! Wij nemen u graag mee naar de filmfestivals voor een unieke meet & greet met een van de acteurs of regisseurs en zorgen ervoor dat u een fantastische tijd heeft in Italië. Denk bijvoorbeeld aan een kijkje achter de schermen of het bijwonen van een exclusieve première. Onze assistentie zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en neemt u ’s avonds mee om wat te drinken in de meest trendy clubs. Daarnaast kunt u met uw bedrijf als ultieme teambuilding een workshop cinema volgen. Hierbij worden de bekendste scènes uit beroemde films als ‘ The Godfather’ nagespeeld door u en uw collega’s. Dit wordt uiteraard professioneel vastgelegd en tijdens het diner vertoond. Succes gegarandeerd!