Groene incentives
Het loont om groen te zijn! Om uw bedrijf haar groene karakter te laten onderstrepen, is er nu 4EverEvents (S)low & Green!

Hoe komt het dat het inlopen van een bos of genieten van het uitzicht vanaf de top van een berg ons een goed gevoel geeft? Even verlost van onze afhankelijkheid van al onze materiŽle goederen.
Dat goede gevoel is pure energie die we van de natuur krijgen. Het is een gevoel van vrijheid.

Als u dit heerlijke gevoel wilt ervaren kan 4EVEREVENTS u helpen!

4EVEREVENTS heeft - via haar contacten in ItaliŽ - afspraken met groene hotels in heel Italia! Daardoor heeft u altijd een hotel waar u duurzaam kunt verblijven!

Wij hebben bijvoorbeeld goede contacten met Italiaanse restaurants die u heerlijke biologische Italiaanse gerechten kunnen voorschotelen. Mocht u tijdens uw verblijf in bella Italia behoefte hebben aan een privť kok die biologisch verantwoord voor u kookt, dan kunnen wij daar voor u in voorzien. U krijgt dus de gelegenheid om de heerlijke smaak van de Italiaanse gastronomie op een verantwoorde wijze te ervaren.

Naast deze groene hotels en gastronomie kunnen wij u activiteiten aanbieden met een groen, gezond en heilzaam karakter.

Denk hierbij aan het ontspannen wandelen in de natuur, met ademhalingsoefeningen die overlopen naar een zintuigen stimulerende Breath walk. Ervaar een theeceremonie waar in Japan de eenvoudige handeling van het aanbieden van thee en aanvaarden met dankbaarheid geldt als basis voor een manier van leven. Probeer het, het vermindert angst en stress door ontspanning en de geest herwint hierdoor een hoge mate aan helderheid en aandacht. Laat u masseren door een didgeridoo! Het instrument wordt beschouwd als een heilig instrument en wordt geÔnterpreteerd in een sjamanistische context. Na deze activiteiten kunt u eindigen en een van de ontspannende wellness centra om eens lekker te relaxen.

Of organiseer een teambuilding activiteit in een historische Venetiaanse villa waar de oude cultuur en tradities een duurzaam karakter hebben.
Laat u verrijken met stimulerende activiteiten zoals het proeven van wijn en het eten van vers geplukt fruit of verse groentes, om u de oude smaken van de biologische landbouw te laten ontdekken.
Uw gasten stellen een menu samen, waarbij uitsluitend van lokale producten gebruik wordt gemaakt om een duurzame en verantwoorde toekomst veilig te stellen. Waarna de chef-kok van de villa gerechten maakt uit oude recepten om de waarde van de regionale producten te benadrukken.

In bijvoorbeeld Rome staan veel authentieke Villaís die vroeger bewoond werden door hele rijke families. Bij hun villa hadden ze ook een groot stuk land waar ze konden recreŽren. Vandaag de dag dienen deze prachtige parken als algemeen goed en u kunt het gevoel ervaren hoe de vroegere bewoners zich hebben gevoeld!
Maak een heerlijk ontspannen wandeling of ga maak een fietstocht door dit mooie stukje natuur!

Vraag ons nu naar meer informatie of vraag een offerte op maat aan. (S)low & Green! Voor een groene en duurzame ervaring in Italia ecologica!