Wadden Events
De Waddeneilanden. Populairder dan ooit. Een stukje buitenland in Nederland. Dé locatie voor uw event, incentive, bedrijfsuitje of meeting.

NIEUW CONCEPT: WADDENREGATTA
Stelt u zich eens voor: met uw bedrijf stapt u in Harlingen aan boord van diverse authentieke zeilschepen. Voor de haven klinkt het startschot en vaart u in wedstrijdverband naar Terschelling of Vlieland. Iedereen steekt de handen uit de mouwen, uw team draait op volle toeren. Aangekomen op het eiland zijn de sterke verhalen niet van de lucht en bieden wij uw groep een fantastisch programma. De prijsuitreiking vindt 's avonds plaats tijdens een BBQ in een strandpaviljoen. Overnachten kan op de schepen maar er zijn ook andere logiesmogelijkheden.

MEETING OP EEN WADDENEILAND
Brainstormen? Teamvergadering? Training? Managementmeeting? Of een andere inhoudelijk gerichte bijeenkomst? De Waddeneilanden zijn bij uitstek geschikt voor dergelijke meetings. Wij kunnen zorgen voor typisch eilander locaties : een clubhonk van een duikclub, een jutterschuur, een prachtig oud kerkje, een kooihuisje, een schapenboet, een nautisch antiquariaat. Stuk voor stuk inspirerende plekken. Wij verzorgen uw complete verblijf; inclusief reis, logies, catering, programma en andere details.

Zomer in Zeeland
Voor uw jaarlijkse personeelsuitje een voorbeeld; zeilen met een scherpjacht over de Grevelingen, powerkiten (vliegeren met zeer grote vliegers) blokarten(strandzeilwagen) of kitebuggy-end(d.m.v. een vlieger rijden) over het Noorderstrand, overnachten in de Hotel de Zeeuwse Stromen in Renesse met ’s avonds een walking diner of BBQ met live music. U het plezier en wij doen het werk achter de schermen.